DIVERSITAS GROUP ROMANIA

Am început business-ul în 1993. Pas cu pas, cu pasiune, munca si profesionalism, am dezvoltat de-a lungul anilor noi activitati, devenind un nume cu traditie in industrie și servicii. Avem o experienta semnificativa in fabricarea de incaltaminte, marochinarie, articole HoReCa, accesorii metalice, articole promotionale, gravura laser, productie publicitara, debitari si prelucrari industriale.

VIZIUNE

SA OFERIM PRODUSE SI SERVICII CARE SA DEFINEASCA IDENTITATEA CLIENTILOR NOSTRI.

Misiunea noastra este ca prin serviciile complete pe care le oferim, de la creatie si grafica, pana la productie, montaj si mentenanta, sa aducem un plus de personalitate si valoare fiecarui proiect in parte.

Avem un portofoliu de clienti carora le-am castigat increderea si care ne-au ales ca si partener de cursa lunga. 

 

firme luminoase diversitas group romania

POVESTEA NOASTRA

O echipa dedicata careia ii place ceea ce face, care pune pasiune si investeste mult efort si daruire, va deveni din ce in ce mai buna in timp.

Spiritul intreprinzator, dorinta de a veni mereu in fata cu lucruri noi, increderea si colaborarea membrilor echipei au facut posibila cresterea si dezvoltarea acestei companii si a tot ceea ce a reusit sa realizeze de-a lungul anilor.

1993-1998 Producție echipament de lucru si sapunuri industriale.

1998- 2005 Producție încălțăminte pentru export.

2005-2009 Producție încălțăminte pentru export, producție articole HoReCa, producție materiale promoționale, gravură laser.

In 2009 – Am fondat brandul de încălțăminte S-KARP.

2009-2017 Producție încălțăminte in sistem lohn (Decathlon, Puma, Tommy Hilfiger etc.), productie articole HoReCa, marochinărie, materiale promoționale, gravură laser, dezvoltarea brandului S-KARP.

In 2011 – S-KARP obtine licenta de folosire a tălpilor VIBRAM, lider mondial în fabricarea tălpilor de încălțăminte, devenind astfel primul brand românesc și primul brand din Europa Centrală și de Est care obține această licență.

In 2013 – DGR devine al doilea furnizor oficial la nivel mondial de portofele și insigne pentru I.P.A. ( Asociația Internațională a Polițiștilor), institutie cu sediul central în Anglia.

La sfarsitul anului 2017 pachetul majoritar S-KARP a fost cumpărat de către un fond de investiții, care a numit la începutul anului 2018 un nou executiv și a gestionat în continuare business-ul…

2018 Am reorganizat și dotat fabrica DGR cu utilaje performante pentru prelucrarea și gravarea mai multor tipuri de materiale: lemn, metal, aluminiu, piele, materiale compozite, sticla etc.

2020Am început dezvoltarea departamentului de distribuție pentru produsele UP; suntem importator oficial in Romania al produselor Ultimate Performance (Anglia) – articole de medicina sportiva pentru recuperare si preventie.

  • In octombrie 2020 am lansat pe piata un produs nou – suplimentul alimentar natural OLLAMI (click aici)
  • In decembrie 2020, am lansat noul brand de încălțăminte – EXTRA-S multifunctional shoes (click aici)